Novo, prošireno izdanje romana „Refren“ Andrije Jonića u prodaji od 28. februara

26.02.2018.

Novo, prošireno izdanje romana Refren Andrije Jonića biće u prodaji od 28. februara u knjižarama širom Srbije. Refren je prvi roman Andrije Jonića, koji mu je doneo nagradu Pegaz Književne omladine Srbije na 58. Sajmu knjiga u Beogradu. Ova snažna, suptilna i nadahnjujuća priča o potrazi za odgovorima koje svako želi da sazna, i o retkima koji se usude da se otisnu na put ka njima, za kratko vreme osvojila je brojnu čitalačku publiku.

Za NN-a se nije moglo reći da živi – samo je preživljavao istovetne dane na planeti. Jednog drugačijeg dana na svom pragu je zatekao poruku: „Čekaj me u parku crvenog cveća, ne znam kada…“ Od tog časa NN-ov život se pretvorio u iščekivanje: duge šetnje su prolazile, odmori na klupi se produžavali, ali susreta nije bilo. Sve dok mu se pred očima nije našao neko ko će ga pozvati na putovanje na koje se pozivaju samo odabrani. Oni kojima su obećana otkrića tajni, čak i onih najvećih, duboko skrivenih od ovog sveta.

Ko ga to poziva? Da li je odlazak iz sopstvenog sveta vredan obećane spoznaje? Šta mu je zaista obećano? Ovo je priča za putnike u potrazi za skrivenim odgovorima. NN je morao da donese odluku svog života. Tako je nastala jedna priča. I priča o njoj, da nadahne putnika.

„Ovo je priča posvećena svim ljudima“ istakao je autor i dodao da je pišući ovo delo pokušao da otkrije i sebi i čitaocima šta predstavlja najveću tajnu koja je sakrivena od sveta i sazna koliko je bezuslovna ljubav zaista važna.


Novi roman Andrije Jonića Poslednji organski čovek na svetu možete pronaći u knjižarama širom Srbije ili poručiti onlajn sa popustom klikom na link.

POSLEDNJE VESTI

Pronalaženje izgubljene ljudskosti – Vladimir Petrović

Pisanje o budućnosti – pogotovo ukoliko je to distopijski pogled – zapravo je uvek govor o našoj sadašnjosti. Znajući to veoma dobro, Andrija Jonić...

Možda ste još uvek neko i nešto – Dragomir Acović

Pisati roman je avantura! Zaputite se kroz pustinju i kroz prašumu, pa ako jednog dana stignete na drugu stranu, gde god to strana bila,...